Over Kreamat
Kom
naar onze
slaapstudio
voor een
GRATIS
bodyscan

Veelgestelde vragen

1. Wat kost een Kreamatbed? De prijs van een bed is sterk afhankelijk van uw wensen. Een bed met een compleet Slapen à la Carte-systeem, elektronische bedbodem en andere extra's is duurder dan een standaarduitvoering. De vanafprijs voor een compleet bed bedraagt ongeveer € 3.500,-. 

2. Verkopen jullie ook accessoires? In onze winkel vindt u niet alleen bedden, maar ook een ruime collectie accessoires, uiteenlopend van dekbedovertrekken tot en met verlichting. 

3. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een bed? Een bed moet in alle opzichten voldoen aan uw wensen. Een goede lighouding en een fijne nachtrust zijn belangrijk, maar het oog wil ook wat. Het bed moet qua design ook passen bij uw smaak en uw slaapkamerinterieur. Bij Kreamat helpen we u stap voor stap naar de beste oplossing. De matras, de bedbodem, het hoofdkussen en het bed zelf bepalen samen het ligcomfort. U heeft hierbij de keuze uit topmaterialen en een uniek gepatenteerd bedsysteem. Qua design zijn er tal van kleuren, modellen en dessins waaruit u kunt kiezen.

4. Waar worden Kreamat-bedden gemaakt? Onze bedden worden in België gemaakt. Het productieproces is grotendeels handmatig. Onze bedden voldoen hiermee aan de hoogste Europese kwaliteitsstandaarden.

5. Waar worden nog meer Kreamat-bedden verkocht? Kreamat is een bekend merk in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Ook in Nederland kiezen steeds meer mensen voor een Kreamat-bed. In Nederland zijn verspreid over het land verschillende verkoopadressen.