Assortiment
Kom
naar onze
slaapstudio
voor een
GRATIS
bodyscan

Stap 1

Bodyscan

Lekker slapen. Voor u is het genieten. Voor ons is het een wetenschap. Slapen à la Carte is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek van de Afdeling Biomechanica van de Katholieke Universiteit Leuven.

De Universiteit doet veel onderzoek naar de beste lighouding om slaapproblemen en rugklachten te voorkomen. Deze onderzoeken vormen het uitgangspunt voor verdere innovaties van matrassen, lattenbodems, boxsprings en hoofdkussens bij Kreamat. Ook de meetmethode van Slapen à la Carte is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Een eenvoudig meetsysteem scant uw lichaam. De gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met de juiste afzonderlijke slaapcompartimenten voor schouders, lende en heupen. De compartimenten worden in de boxspring geplaatst. Daardoor vermindert de kans op slaapproblemen en rugklachten aanzienlijk.

Kreamat Slaapstudio in Maastricht beschikt over zo’n scanplatform, waar u altijd terecht kunt voor een gratis meting. Zo’n meting duurt vijf minuten en u hoeft alleen uw jas even uit te trekken. Genieten van een gezonde nachtrust, een prettige wetenschap.