Nieuws
Kom
naar onze
slaapstudio
voor een
GRATIS
bodyscan

Kreamat blijft innoveren met Slapen à la Carte!

Met ‘Slapen à la Carte’ ontwikkelde beddenmerk Kreamat een vooruitstrevend en gepatenteerd systeem dat maximaal inspeelt op de individuele slaapbehoefte. De beddenspecialist uit België introduceert een innovatie die nog een stap verder gaat. De losse schouder-, heup- en lendenmodules zijn nu ook variabel in afmeting. Zo kunnen mensen met een extra lange romp rekenen op een perfect natuurlijke ondersteuning.

Innovatieve comfortzones
Kreamat onderbouwt slaapcomfort met exacte wetenschap. Het resultaat is terug te zien in het concept ‘Slapen à la Carte’; een innovatieve boxspring met losse veringsmodules aan de schouders, lenden en heupen. De schoudermodule is zacht, zodat de schouders dieper in de matras wegzakken. De andere modules bestaan in vijf hardheden: van soft over medium, firm en X-firm tot XX-firm. Zo is er sprake van optimale hardheid voor alle kerndrukpunten en krijgt het lichaam altijd de juiste ondersteuning: ongeacht lengte, gewicht of lichaamsbouw.
De schouder-, lende- en heupmodules zijn onderling niet verbonden. Zo beïnvloedt het ene drukpunt het andere niet en behoudt het slaapsysteem haar souplesse. Het resultaat is een zalig én ergonomisch ligcomfort dat kan worden aangepast een elke lichaamsverandering, bijvoorbeeld bij gewichtsverlies of zwangerschap.

Nog een stapje verder
Nieuwe wetenschappelijke bevindingen stimuleerden Kreamat ertoe om zijn bedsysteem nog verder te verfijnen. Het meetsysteem brengt voortaan ook de verhouding tussen heup en lenden haarscherp in kaart.
Zo kan Kreamat nu ook de meest wenselijke grootte van elke module berekenen. Daarmee variëren de modules voortaan niet meer alleen in hardheid, maar ook in lengte. Het biedt een extra paramater waarmee de boxspring nóg beter op maat van ieder individu kan worden samengesteld.
Met deze nieuwe ontwikkeling komt het systeem nu ook tegemoet aan mensen met een extra lange romp of met uitzonderlijke lichamelijke verhoudingen. De innovatie speelt ook in op de evolutie van het menselijk lichaam dat steeds groter wordt.